Nyisd ki a szemed

Nyisd ki a szemed

Szexi vagy nem?

2017. november 12. - lexus26

2017-et írunk. Ömlenek a nyakunkba a furcsábbnál furcsább trendek, beautyvloggerek árasztják el az Intsagram-ot és a YouTube-ot, mindenki vegán és az egészséges életmód körül forog minden. Gyönyörű, vékony, darázsderekú lányok tárják bikinis képeiket a világ elé, vagy épp végignézhetjük hogyan kell megalkotni a tökéletes "daily makeup"-ot.10-things-all-girls-do-secretly-but-are-too-embarrassed-to-admit-in-public3.jpg De itt jön a kérdés: Mindenki ilyen? És mi van azokkal a lányokkal akik esetleg nagyobb méreteken vannak? Akik nem szeretnek,vagy épp nem tudnak sminkelni? Akik nem a fashionnova oldaláról inspirálódnak öltözködés terén, vagy nem kapnak magukra ruhát abban a méretben, amiben ők vannak. Igen, lerágott csont a telt nők "hypeolása", de nem mehetünk el sajnos amellett az általános felfogás mellett, hogy a telt nők nem szexik. Hogy micsoda?! Egy nő nem attól lesz szexi,(vagy épp nem szexi) hogy milyen az alkata. Erre a legjobban talán Ashley Graham plus size modell hívta fel a figyelmet, aki a lehető legjobb oldalról közelítette meg a problémát.082417-ashley-graham.jpg Ő, mint telt nő nem a pluszkilós lányok szépségét kezdte el vehemensen traktálni, hanem minden lány szépségét, minden nő egyediségét hozta fel. Rengeteg nő(súlytól függetlenül) szenved önbizalomhiányban a média nyomásának köszönhetően. Legtöbben sajnos nem is tudnak róla, hogy szenvednek, csak görcsösen megpróbálnak megfelelni az elvárásoknak, edzőterembe járnak mert mindenki oda jár, vegán étrendbe kezdenek "mert az menő" és magukra kennek 6 réteg highlightert egy bevásárláshoz.555977_592904544079118_947769113_n.jpgLányok, nincs semmi baj az edzéssel, de azért tegyétek mert jólesik vagy mert tényleg magatok miatt egészségesen szeretnétek élni, ne azért kezdjetek diétába, mert most nagyon felkapott, hanem azért mert tényleges életmódváltást szeretnétek végrehajtani. Ne érdekeljenek titeket mások elvárásai,elsősorban a saját magatok felé irányuló elvárásoknak feleljetek meg. Egy nő a kisugárzásától lesz igazán szexi, az önbizalomtól,ami belőle árad és nem attól,hogy mit vesz fel vagy, hogy mennyire karcsú.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletmasoldalrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3413251183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOAR 2017.11.13. 15:56:26

Ashley Graham ezerszer szexibb mint ez a nyomorult konfekciógiliszta...

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2017.11.13. 16:03:19

4. Van pénzük

A csoró csajok között nem találsz étkezési zavarost, ezt a tehetősek sportja. Az anorexiás és bulimiás lányok szinte kivétel nélkül mind jó anyagi háttérrel rendelkeznek. Gyakran már fiatal korunkban is jelentős összegeket költenek. Tudják hogyan vágódjanak be nálad, így soha nem fognak üres kézzel beállítani.

5. Jobbak az ágyban

Jól ismert tény, hogy az őrült lányok az ágyban nincs párja. Az étkezési zavaros lányok önbizalomhiányuk, a felgyülelemlett szorongásuk és az ehhez társuló nagy adag apakomplexusuknak köszönhetően annyira bizonyítani akarnak, velük a legmocskosabb pornófantáziáidat is átélheted. Mondjanak bármit, a nyugati társadalmak egyre rosszabb kínálattal rendelkező húspiacán az étkezési zavaros lányok jelentik a lehető legjobb választást.

AZ ÉTKEZÉSI ZAVAROS LÁNYOK DICSÉRETE

www.huffnagelpista.com/az-etkezesi-zavaros-lanyok-dicserete.html

HorseFucker 2017.11.13. 18:30:32

Mindenkit megbaszok : sovány kövér fiatal, milf ,vén kurva :D
De a legjobb a nagy csöcsű nagy seggű szaftos lukú szopós szájúak :)

BOAR 2017.11.13. 22:03:14

@Huffnágel Pista: Egyszer kipróbálhatnád egy igazi nővel is...az, hogy néha váltogatod a kezeidet, még kevés a tapasztalathoz...

Mizantróp. 2017.11.14. 00:12:56

Plus size modell - Ashley Graham? Naná, hogy szexi! Viccelsz?

6.Lenin önálló gondolata 2017.11.14. 10:57:57

Ja, most szexi, aztán egy gyerek után olyan lesz mint a zsírdisznó.

BelaVak 2017.11.14. 11:55:35

Ashley Graham? Szep arc, szep bor, es ket ora smink minden kep elott? Ja, a kisugarzas lehet az...

Plumper_ 2017.11.14. 12:07:12

naná, hogy a nagyseggű, vastag combú, széles csípőjű csajok a jók! (csak sajnos közülük is egyre több kezd elszállni magától)
ki akar csontkollekcióval, fiús testű nővel dugni?

@HorseFucker: you made my day :-D

Duplaxiii 2017.11.14. 12:36:32

Csak generációs kérdés, és mivel ezt a médiát adott generáció uraljam, az ő ízlésük látható kizárólag.
A világon mindeféle életkorú és szocilizálódású férfi található, mindnek más és más az ízlése.
Az is alap, hogy a férfi milyen. Mert nekem egy ilyen gilisztakülsővel megáldott sokra nem jó. Plázázni nem járok, romkocsmákba nem járok és igényeim, követelményrendszerem van, aminek ezek 1%-ban sem felnek meg.
Külsőre sem!
De a lényeg! ha egy fitness blogban járunk, naná, hogy a kockahasú, izmos szerepzavaros csajok a menők, hozzá kell mérni az életet. Ha a Playboy oldalán vagyunk, az alulról fotózott mininők a menők és a photoshop. Ha nyáron a villamoson utazunk, akkor meg a normális nők okoznak agyvérzést...
Nekem szerepzavar, önértékelési probléma egy nőnél, ha a testmozgás kizárólag aktuális kozmós trend és nem sport...

Duplaxiii 2017.11.14. 12:40:24

Nagy segg? Miért?
Itt van az egyik mai legjobb, már nem csibe és anyuka is, fiatalon az egyik legszebb nő volt a világon:
https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/6p9DsRPk3rRCVajGf_vayuMCgik/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2015/07/10/682/n/37139775/f194330cd0131ced_GettyImages-112222184/i/2002.jpg

Drednaught 2017.11.14. 13:31:07

Engem őszintén érdekel, hogy mi a faszért nem tűnik fel a dagadt nőknek, hogy mennyire szánalmas már, hogy a világ kb. egyetlen elfogadható külsejű, dagadt nőjére hivatkoznak mind és egyfolytában.
Én lennék a legboldogabb, ha a dagadt nők akár csak 10%-a megközelítené Ashley Grahamet, de ez hazugság.
Undorodom tőlük és soha nem állna fel egy ilyenre a farkam.
Ashley Graham pedig egész jó, de ha lefogyna, valódi bombázó lehetne belőle, nem pedig "egész jó".

józan_paraszti_ész 2017.11.14. 13:42:14

@BOAR: Adom a pontot. Attól félnék, hogy szálka megy a kezembe :-). Én általában véve azt gondolom, a környezetemben élő nőket figyelve, hogy sokkal több "elvárásuk" van magukkal szemben, mint amit a férfiak várnak el a nőktől (nagy átlagban persze). Nekem is fontos, hogy egy nő ápolt, igényes, csinos legyen, de ne az izmaival akarjon megvenni. Elsősorban viselkedjen úgy mint egy nő, ettől aztán már sokkal jobban is fog kinézni :-).

HBKF 2017.11.14. 14:49:33

@Drednaught: ne aggódj sokan pedig a hozzád hasonló idiótáktól undorodnak! További szép napot! :D

Drednaught 2017.11.14. 14:55:17

@HBKF: Hát persze... aki pedig nyalja a dagadtak seggét, azt meg mindjárt a kebledre öleled és az Év igaz embere díjat is átadnánd neki.
PC for the win...
Mennyire részletkérdés már, hogy amit írtam, az teéljesen valid, szerencsére senkinek nem tűnik fel, hogy arra nem reagáltál.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.11.14. 16:12:43

Általánosságban nekem is a karcsú, melles nők tetszenek, mint valójában mindenkinek. Persze ettől még másokat is találhatok vonzónak, ahogy a karcsúság és a nagy mell sem old meg mindent. Például az alsó képen összenyomorgatott, nyakig tolt műmell magára vonzza a tekintetemet, persze, de aztán semmi olyan érzés, hogy hűha, ez aztán de jó nő. Egyáltalán, mikor tiltják már be az orvosok ezeket a brutális push-mindenfele melltartókat? A rózsaszín szalagocskát persze évenként mindenki magára tűzi és szívhezszóló beszédeket mond, de érdekelne, hogy ez a mellnyomorgatás mennyivel növeli a mellrák és más komoly mellbetegségek valószínűségét.

A darázsderék a 60-as években eltűnt. Ma már általában derék sincs. Nem tudom, miért, emúlt a karcsú derék divatja. Helyette jött a "kockahas". A karcsú derekat jobban szerettem. Jobban esik megsimogatni.

A fitnessz-versenyeken ma azok indulnak, akik tizenöt éve a testépítő versenyeken indultak volna. Kidolgozott izmok, sárgított pergamenbőr, vastag szivacsmelltartó, ma ezek szerint az ilyen nő a fitt. Hát nem.

A zsírpárnákat nem kell agyonmagyarázni, teljesen érthető a létük oka. Folytonosan vigasztalni a kissé elhízott nőket, hogy ők is milyen szexik, szintén nem vezet jóra, mert ettől több nő érzi felmentve magát, amikor vacsora után megeszik egy vödör fagytaltot. (Szó szerint! Nem is értem.) Ki kell mondani, hogy csak nagyon kevés nő tud olyan karcsúan formás lenni, mint akiket a férfiak zöme nézegetni szeret, de azért érdemes törekedni a megközelítésére. Valamint persze nem feledhető, hogy a milliónyi reklámfotón nem egy nőt látunk, aki lám, milyen karcsú, hanem csinos nők ezreiből válogatták ki a legformásabbat, aki azért olyan, mert csak, a fene tudja, szerencsés az alkata. És persze ezek után teleretusálják az ő fényképét is. Ez a képtorzító hozzáállás, ezt végre ellenségként kellene kezelni. Bármennyire nehéz is lenne a szép nők agyonretusált fényképeire épülő egész marketingvilág piaci érdekeit aláásni próbáló elvek népszerűsítése. Ha harc, akkor legyen harc.

HBKF 2017.11.14. 17:42:50

@Drednaught: okoska esetleg az utolsó mondatodat ha leírnád magyarul! :D

Drednaught 2017.11.14. 17:53:52

@HBKF: Rendben kisanyám:
Mennyire részletkérdés már -> alárendelő mellékmondat, mindjárt megtudod, hogy mire vonatkozik...
, hogy amit írtam, az teljesen valid -> amit írtam, az jogos, értelmes, következetes.
szerencsére senkinek nem tűnik fel, hogy arra nem reagáltál. -> szemrehányás, hogy személyeskedésbe kezdtél ahelyett, hogy bármennyire is reagáltál volna az írásomra és az általam elmondottakra.

Ez kb olyan, mintha a véleményedre azt írnám, hogy "Nincs igazad, mert egy tahó, geciszopó, faszpicsa vagy". Még ha az is vagy, akkor sem érvelés ez.
Vili vagy ragozzam még okoska?

HBKF 2017.11.14. 21:17:10

@Drednaught: okoska ezt ha leírnád magyarul ha lehet! :D "hogy amit írtam, az teéljesen valid, " !!! Buta vagy mint a tök! Köszi nem kell válaszolnod! További szép napot ! :D

Drednaught 2017.11.14. 21:42:28

@HBKF: Kicsi faszom, most kérdeztél valamit, vagy csak magad alá húztad a farkad és elszaladtál?

Az ilyeneket miért nem tudta annak idején inkább lenyelni az anyja?
süti beállítások módosítása